TABĂRĂ APUSENI 

Tabără de vindecare prin culegerea plantelor medicinale și experimentarea modului de preparare a ceaiurilor și tincturilor vindecătoare

 

23 - 27 AUGUST 2017TEMATICA TABEREI

Munții Apuseni reprezintă una dintre cele mai atractive destinații turistice din ROMÂNIA. Peisajele încântătoare, oamenii și farmecul general al acestei rezervații naturale atrag ca un magnet mii de vizitatori.  Minunățiile zonei sunt repezentate de: cascade, case memoriale, muzee, trasee turistice, târguri și tradiții. 

Tainele vindecării din vremea lui Zalmoxis par a fi cunoscute într-un sat din APUSENI.

Descântecele și ritualurile din jurul plantelor de leac coboară de undeva din negura vremurilor laolaltă cu toată înțelepciunea lui Zalmoxis.

„Nu poți trata trupul fără a ține seama de suflet” spuneau înaintașii noștri daci. 

Plantele aduc leac și nu se culeg oricum, ci cu sufletul curat, să pui gândurile rele deoparte și să ai inima deschisă tot timpul. Fii încrezător în ceea ce faci, gândește-te tot timpul că munca ta o să aducă bucurie în casele altor oameni. Este necesar să pui suflet în tot ceea ce faci și să ai iubire fața de plante.

Plantele sunt niște ființe vii (spunea Zalmoxis). Secretul puterii plantelor și a ingredientelor necesare preparării leacurilor este paăstrat cu sfințenie din generație în generație și sunt lăsate cu limbă de moarte doar acelui urmaș care dovedește înțelepciune, curățenie sufletească și dragoste de plante.

Dumnezeu a lăsat câte o plantă pentru vindecarea fiecărei boli.

Există de asemnea și o ”mantră” care se spune plantelor înainte ca ele să fie culese. Iată care este aceasta:

” Doamne , Tată Creator, Te rog să îmi vii în ajutor,

Doamne Tu mă-nvrednicește, Mâinile mi le sfințește.

Orice flori culeg cu ele, Păpădie, soc, sulfină,

Plante din a ta gradină, Dă-le leac și vindecare,

Pentru toți oamenii care,

Au un suflet bun, curat, Ca floarea ce am captat.

Îndepărtează tot ce-i rău, Când va bea din ceaiul meu,

Corpul meu îl luminează,

Gura lor le-o descleștează,

Boala piară în pustie,

În loc lasă bucurie! ”

AMIN

De ce să participi?


Tabăra din Apuseni se adresează tuturor celor care doresc să cunoască puterea plantelor, secretele preparării acestora pentru a deveni leac și ce proprietăți curative au plantele.

Vei avea oportunitatea să afli despre toată suflarea satului care se ocupă de culesul, sortatul, uscatul plantelor medicinale și preparatul leacurilor.

Vino în tabăra din Apuseni și vei întâlni oameni minunați, simpli, dar plini de curățenie sufletească.

Vei afla când se culeg plantele medicinale.

Vei afla cum sunt plantele lăsate să se odihnească, exact ca niște ființe vii.

Vei afla ce influență are Luna asupra plantelor.

Afli cum se ține cont de fazele și evoluția astrului nopții și ce leac există pentru toate bolile

Georgia Deaconu - Maestru Feng Shui

Ce m-a determinat să îți ofer oportunitatea de a participa la această tabără de transformare?

Acum 2 ani eram responsabilă pentru 25 de angajați în București și alți 200 în toată țara. Începeam ziua de lucru la 8 dimineața și o terminam târziu în noapte. Efectele se vedeau asupra mea, dar și asupra  familiei mele. Într-o zi, fiica mea mi-a spus că singurul cadou pe care și-l dorește de ziua ei este să petreacă mai mult timp cu mine. Am simțit cum îmi fuge pământul de sub picioare și de atunci am știut că trebuie să fac o SCHIMBARE în viața mea. De când am descoperit știința Feng Shui și am început să o pun în practică, pot spune că viața mea s-a schimbat la 180 de grade. De atunci am ajutat zeci de persoane să treacă prin această schimbare. Acum organizez acestă tabără pentru a-ți  arăta și ție cum poți realiza această schimbare și cum poți să atragi prosperitatea, echilibrul și sănătatea în viața ta.

TABĂRA îți este dedicată ție!

  1. Descoperă puterea ta de vindecare cu ajutorul leacurilor străvechi, după metoda Zalmoxiene.

  2. Efectele terapeutice ale acestora.

  3. Cum ne menținem sănătatea și frumusețea noastră prin ritualul plantelor de leac.

  4. Imaginea plantelor are o influență puternică pentru corpul mental și emoțional.

  5. Tămăduirea sufletului cu ajutorul plantelor și a metodelor naturale neinvazive.

  6. Conectarea la câmpul vital al Soarelui.

  7. Vitalitate, regenerarea și bucuria de a trăi.

Ce spun cei care au participat la cursurile noastre

Marc Stevens ( Web Design Media )

“Stiința Feng Shui functioneaza pe deplin. Abordarea acestei stiinte s-a pliat perfect pe asteptarile mele si am fost placut surprins sa descopar ca simpla pozitionare a remediior la locul potrivit a avut puterea sa imi imbunatateasca efectiv calitatea vietii. Iti multumesc mult si sper sa continui sa porti mai departe informatiile acestei stiinte.

Cătălin I.
Marc Stevens ( Web Design Media )

“O prietena mi-a spus ca dupa ce a aplicat principiile Feng Shui in viata ei, lucrurile au inceput sa se schimbe. Trebuie sa recunosc ca, la inceput, am fost sceptica si am apelat la ajutorul unui maestru in Feng Shui din pura curiozitate, fara a avea asteptari prea mari. In cateva luni, am constatat ca am intalnit oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, pe care le vedeam realizabile abia peste cativa ani.”

Elena C.
Marc Stevens ( Web Design Media )

“Știam de mult timp că Feng Shui-ul functioneaza, dar tu esti singura care a reusit sa imi intareasca convingerea si sa ma ghideze in directia cea buna. Am organizat noua casa dupa recomandarile tale si pot spune ca viata mea s-a schimbat complet. Iti multumesc!”

Maria D.

Înscrie-te acum și primești GRATUIT cursul Universul în Palma Ta


  • Vom analiza Numărul Destinului ca să afli direcțiile care te favorizează, astfel încât să câștigi mai mulți bani și să-ți eficientizezi munca de birou (mai mult timp liber alături de familie și copii).

   • Vom analiza energia somnului în funcție de amplasarea patului pentru a obține un somn mai liniștit, mai odihnitor, astfel încât să te trezești bine dispus în fiecare zi (chiar dacă știi că urmează o zi aglomerată și multe termene limită).

    • Vom analiza poziționarea optimă a mobilierului din casă pentru a-ți mări șansele de succes în carieră astfel încât să muncești mai puțin și să atragi mai multe oportunități de profit.

     • Vom descoperi compatibilitatea zodiilor (în funcție de Aliați, prieteni secreți, dușmani, zodia de dragoste) ca să înțelegi de ce te simți mai bine în preajma anumitor persoane și cum poți să atragi acest gen de persoane în jurul tău pentru a primi afecțiune sinceră și prietenie necondiționată.

 

Înscrie-te ASTĂZI! 

Pachet promoțional până           pe 8 august         doar 480 euro!

   ATENȚIE!

LOCURI LIMITATE

 ​* tabăra poate fi achitată în 2 trașe

680 480 de EURO

 • 5 zile în Munții Apuseni
 • cazare la hotel 3*
 • 3 mese/ zi incluse
 • transport dus-întors -autocar 4*
 • cursuri și activități
 • ghid 

 680 de EURO

 • 5 zile în Munții Apuseni
 • cazare la hotel 3*
 • 3 mese/ zi incluse
 • transport dus-întors -autocar 4*
 • cursuri și activități
 • ghid 

Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

Pentru a putea să îți rezervăm unul dintre locurile rămase disponibile, trebuie să completezi formularul de mai jos cu datele și adresa ta. Contravaloarea taberei și a materialelor adiționale se achită prin ramburs în momentul livrării biletului.

Descoperă împreună cu noi frumusețea plantelor medicinale!