Sunetul Yang – este un bun medicament feng shui

Energia din casa de invioreaza imediat ,atunci cand folosesti terapia Sonora-sunetul muzicii,al oamenilor,al copiilor,al animalelor de casa,al fluierelor,clopoteilor si bolurilor,al tobelor si talgerelor.

Toate traditiile folosesc pulsatiile si sunetele ritmice ale diverselor instrumente pentru a insufla viata YANG intr-o zi speciala,la o sarbatoare sau ocazie fericita. Clopoteii si talgerele sunt si ele folosite pe scara larga,pentru a destepta chi-ul din diverse spatii.Cand se muta la casa noua, oamenii bogati indeplinesc un ritual ce include mareu batai de toba,clinchet de clopotei si ciocniri de talgere.

Acasa la tine poti folosi terapia sonora la o scara mai mica.Clopotei de vant sunt o modalitate excelenta de a capta sunetele firesti ale vantului.Acesti clopotei pot fi metalici ,dar si facuti din bambus.S unetele emise de acestia sunt foarte diferite.Lemnul aduce prosperitate si Metalul aur si reusite ,success material.

Agata acesti activatori sonori in colturile casei tale,dar,de cate ori se poate ,fa sa patrunda in casa si rasul.

Energia Yang provenita de la oamneni fericiti este foarte puternica,deci invita-ti des prietenii acasa la tine ,ca sa va distrait .Este un remediu foarte puternic,mai mult decat ti-ai imagina.iar daca vrei sa deschizi un magazin,sa organizezi o nunta,sa te muti la casa noua sau pur si simplu ,sa sarbatoresti inceputul Anului Nou,foloseste leii.Folosirea impreuna a ciocnirii talgerelor,batailor de toba si a catorva lei rosii si aurii topaind fericiti in jur creeaza o cantitate incredibil de puternica de chi YANG.

%d blogeri au apreciat: