Obiecte care iti aduc noroc

De mii de ani, oamenii au purtat bijuterii si obiecte totem despre care se stia ca atrag acele energii de care cel care le avea asupra lui - la gat, in par, in urechi sau la maini sau glezne - simtea ca se incarca. 

Exista pietre puternice si simboluri la fel de potente despre care inaintasii nostri stiau lucruri importante si pe care le foloseau pentru a obtine tot ce isi doreau, si care astazi au fost uitate sau prea putin utilizate.

​Este minunat ca in pofida vremurilor actuale atat de agitate si nepasatoare la traditii milenare, s-au putut pastra atatea informatii fascinante precum stiinta Feng Shui, veche de 5000 de ani, care mentine la lumina credinte, tehnici si practici stravechi care nu si-a pierdut niciodata valabilitatea.

Obiectele Feng Shui sunt numite si REMEDII, tocmai pentru ca incarcatura pe care o au materialele folosite, alaturi de simbolurile si mantrele pe care le incorporeaza, le transforma in unelte deosebit de eficiente pentru a atrage si a respinge diverse aspecte din viata noastra.

Una dintre podoabele pe care le respectam si recomandam, ca si experti Feng Shui, este Bratara cu  Stindardul ​Victoriei, ale carei efecte le-am studiat de-a lungul timpului si a carei potenta ne-a uimit de fiecare data.

Indiferent ce element si semn are fiecare in harta sa natala, aceasta bratara are grija de tine pentru ca vine in di​verse culori, corespunzatoare fiecarei zodii chinezesti, acoperind astfel intreg spectrul de nevoi.

In acest fel, cel care se afla in elementul Foc are nevoie de bratara rosie, Metalul de lila, Pamantul de galben, Apa de albastru si Lemnul de verde. Puterea acestui obiect se activeaza daca se sincronizeaza cu purtatorul, in functie de particularitatile si profilul sau Feng Shui.

Dar poate cea mai mare calitate a acestei bratari este inscriptia OM MANE PADME HUM, cea mai faimoasa mantra sanscrita preluata in credinta tibetana si in buddhism. Mantra contine cuvinte simbol precum MARGICA, FLOARE DE LOTUS si ILUMINARE, dar, in esenta, este o rugaciune puternica cu rol de activare a energiilor in directia dorita.

Vom mai scrie, in perioada urmatoare, si despre alte obiecte Feng Shui care ne poarta noroc si ne schimba viata. Pana atunci, nu uitati de targul Body Mind Spirit Expo, care se desfasoara azi, 24 septembrie, si maine, 25 septembrie, unde veti gasi o expozitie cu vanzare de remedii si talismane, la standul special amenajat 6TV. Un weekend armonios tuturor!​

%d blogeri au apreciat: