O luna nebuna si o zi unica in an

 

Azi, 9.0.2016 (2+1+6=9), suntem in plina frecventa a triplului 9. Ce inseamna asta?

Inseamna ca energia  astrelor se combina cu vibratia numerelor, ceea ce face din aceasta zi una foarte intensa. Totul in viata noastra apare deodata urgent si ferm,  determinand situatii in care avem de ales intre a ne acorda si alinia cu UNIVERSUL  sau a indura consecinte nefaste.

Pentru expertii astrologi, aceasta data reprezinta pragul suprem al fricilor noastre care ies acum la iveala. Ei spun ca cele mai mari temeri ale noastre – frica de lipsuri, frica de singuratate, frica de boala – se vor activa si ne vom confrunta, vrand-nevrand, cu ele.

Asadar, acum traim un moment decisiv de trecere de la intuneric la lumina, de depasire a propriului mod de a percepe viata prin gandirea pozitiva si constructiva. De a invata sa inlocuim frica cu speranta, negativitatea cu optimismul. De a ne obisnui in a fi relaxati cu noi insine, chiar si in zilele mai putin bune.

O zi ca cea de astazi cere multa forta vitala, o abilitate pe care multi dintre noi nu mai stim s-o accesam.  Din fericire, o paleta bogata de tehnici precum meditatia ne sunt disponibile pentru a re-invata sa intram in contact cu propriie noastre puteri si resurse.

Te invitam, in aceasta luna de-a dreptul nebuna, sa ni te alaturi la MEDITATIA DE LUNA PLINA din seara de vineri, 16 septembrie, pe care o facem pentru cei care vor sa traverseze acest val cosmic in pace, armonie si beneficiu pentru ei.

APASA PE BUTONUL ROSU DE SUS pentru a ne contacta si a te inscrie!

 

%d blogeri au apreciat: