Meditația de Echinocțiu de Primăvară

23 Martie 2018

Inscrierile se pot face si la

0770324184

Vino alaturi de noi la un eveniment important 

Meditatia de Echinoctiu de Primavara


Ce beneficii ai dacă participi la

​acest eveniment!


Georgia Deaconu - Maestrul Feng Shui,

vă invită să participați la Meditatia de Echinoctiu ,

 ​Vineri 23 Martie 2018 , orele 18’30 chiar în incinta Hotelului GOLDEN TULIP TIMES

( Blv. Decebal nr. 19)


​Este un MOMENT special, încărcat de energie și bucurie, Specialiștii sunt de părere că începând cu această dată, întreagă natură reînvie, este plină de forță și vitalitate, iar toate aceste energii binefăcătoare sunt transferate și stării de spirit al oamenilor.


Eliminarea definitivă a emoţiilor negative și a blocajelor emoționale care ne conduc către eșec.

Înlăturarea autosabotării şi deschiderea rapidă a căii spre atingerea rezultatelor fără efort.


Începi să-ţi trăieşti viaţa cu respect, acceptare, stimă şi încredere în tine şi atingi echilibrul dintre raţiune şi simţire, atât de necesar succesului şi stării tale de bine.


Îți creşti la maxim nivelul tău de motivaţie şi pasiune, de sinceritate şi iubire faţă de tine şi de împăcare cu tine însuţi şi cu cei din jurul tău.


Descoperi modalităţi utile şi eficiente pentru acoperirea nevoilor tale psihologice de siguranţă, de diversitate, de unicitate, de iubire, de relaţionare şi de evoluţie personală.


Afli cum să îți conştientizezi barierele mentale care îţi limitează gândirea şi îţi sabotează viaţa personală şi profesională și descoperi cum poţi să le depășești.


Scapi definitiv de lipsa de creativitate, inventivitate şi intuiţie care te blochează în luarea deciziilor şi în găsirea soluţiilor la problemele cu care te confrunţi zilnic.


Scapi de agitaţia minţii şi înveți să utilizezi cu succes principiile igienei mentale.

Îți conștientizezi capacităţile mentale și transcezi starea de conștiință,experimentând principiile existențiale ale vieții, corelată cu știința Feng Shui.


Îți formezi un nou model despre lume şi despre tine şi înveți cum să îţi creezi cu el o hartă nouă care să te ajute să descoperi adevăratul scop al vieții – împlinirea personală - În legătura directă cu cele 8 sectoare ale viețiicare privesc: BUNĂSTAREA MATERIALĂ, CELEBRITATEA, DRAGOSTEA, COPIII, MENTORII, CARIERA, EDUCAȚIA, SĂNĂTATEA.

Meditația de Echinoctiu de Primavara 

​Georgia Deaconu, trainer internațional și Maestru Feng Shui.

Mă bucur de experiență în domeniul educației non-formale a adulților de peste 20 de ani și 15 ani de studii și practică cu momente spirituale multiple care m-au înobilat și m-au îmbogățit, practicând știința antică a echilibrării spațiilor înconjurătoare Feng Shui. Fiind formată în școala lui Lilian Too, cel mai cunoscut maestru Feng Shui al secolului XXI, la fel ca și modelul meu, îmi place să ajut oamenii care-și doresc să atragă prosperitatea și abundența în viața lor cu ajutorul științei străvechi a Feng Shui-ului.

De-a lungul timpului, am reușit să înțeleg cum funcționează echilibrul lumii spirituale, care este mesajul lui Dumnezeu și cum funcționează știința Feng Shui prin energiile pozitive și negative, polarizând viața noastră.

În ultimii 2 ani de zile am susținut peste 20 de workshopuri și cursuri prin care am ajutat peste 5280 de oameni să își schimbe radical viața prin integrarea tehnicilor de atragere a prosperității și abundenței. De asemenea, sunt moderatoarea emisiunii săptămânale ”Totul este Feng Shui” la televiziunea 6TV.​

​Ce reprezinta LUNA Martie​?

​​​

​Toate panzele sus in martie si lasa deoparte indoielile si neincrederea. Aceasta luna este despre socializare si dragoste, despre conexiuni intre suflete, despre frumosul din jur si din noi. Invata sa privesti cu ochii mintii, dar si cu sufletul deschis, catre oportunitatile care iti ies in cale. Multi oameni cu care interactionezi in aceasta perioada iti pot transmite un mesaj important din partea universului. Lasa-te calauzit!


Echinocțiul de primăvară este un eveniment important despre care toată lumea a auzit, însă foarte puțini știu ce înseamnă cu adevărat acest fenomen și care este seminficația lui din punct de vedere religios.


Primăvara este marcată de multe schimbări, iar echinocțiul este una dintre modificările importante din această perioadă. Practic, echinocțiul de primăvară se produce în momentul în care ziua și noaptea ajung să aibă o durată egală, în orice loc de pe Pământ. Acest lucru este posibil datorită faptului că Soarele realizează o mișcare care îl poziționează exact pe ecuatorul ceresc. În momentul în care se produce acest fenomen, începe oficial primăvara astronomică. În acest an, echinocțiul de primăvară s-a produs pe 20 martie, la ora 12:29. Specialiștii sunt de părere că după producerea echinocțiului de primăvară, organismul resimte anumite energii care sunt benefice pentru îmbunătățirea stării de spirit. Astfel, începând cu această perioadă ar trebui să ne simțim mai energici și să avem un tonus mai bun.


​​

​Afla care sunt traditiie si obiceiurile


​​Tradiţii, obiceiuri, superstiţii


​În această zi începe noul an agrar, iar copiii bat ritualic pământul cu beţele sau ciomegele, alungând frigul: “intră frig şi ieşi căldură/ să se facă vreme bună/ pe la noi pe bătătură”.
Tradiţiile spirituale ale echinocţiului de primăvară spun că orice formă de evoluţie are trei etape distincte: creaţia, menţinerea şi resorbţia sau distrugerea. La toate acestea se adaugă şi momentul de apogeu a ceea ce s-a creat.
Astfel, echinocţiul de primăvară simbolizează creaţia, solstiţiul de vară apogeul, echinocţiul de toamnă începerea perioadei de resorbţie şi solstiţiul de iarnă perioada de conservare, care echivalează cu momentul de pregătire pentru un nou ciclu temporal. Cultul soarelui este specific mai tuturor societăţilor arhaice: oamenii priveau la soare şi înregistrau ciclurile naturii în funcţie de schimbările aduse de astrul zilei.
Strămoşii daci aveau solide cunoştinţe de astronomie, iar templelor lor de pe înălţimi transpun grăitor chiar şi astăzi cunoştinţele lor despre calendarul solar. Numeroase ritualuri păgâne celebrau echinocţiul de primăvară mai ales pentru importantă să în creşterea fertilităţii pământului şi a naturii în general. La şinca veche, unde se presupune că dacii aveau într-adevăr un lăcaş de cult în grotă, se vor fi desfăşurat dansuri rituale şi sacrificii cu ocazia echinocţiului de primăvară.
Totuşi, după convertirea la creştinism, ritualurile pentru echinocţiul de primăvară au suferit o transmutaţie, chiar dacă s-au păstrat în subconştientul colectiv. Focuri se aprindeau în vechime, pentru a arde iarnă şi a renaşte, prin căldură, spiritul primăverii. Obiceiul a fost asimilat în creştinismul românesc sub formă focurilor sfinţilor. Se crede că focurile şi rugăciunile sfinţilor ajută la depăşirea momentului crucial al echinocţiului, înclinând favorabil echilibrul.

Cum influențează Echinocțiul de primăvară 2018 zodiile

​​​

Tradițiile spirituale afirmă ca orice formă de evoluție are trei etape distincte: creația, menținerea și resorbția sau distrugerea. La toate acestea se adaugă și momentul de apogeu a ceea ce s-a creat. Astfel, echinocțiul de primăvară simbolizează creația, solstițiul de vară apogeul, echinocțiul de toamnă începerea perioadei de resorbție și solstițiul de iarnă perioada de conservare, care echivalează cu momentul de pregătire pentru un nou ciclu temporal.

Astfel, echinocţiul de primăvară simbolizează creaţia, solstiţiul de vară apogeul, echinocţiul de toamnă începerea perioadei de resorbţie şi solstiţiul de iarnă perioada de conservare, care echivalează cu momentul de pregătire pentru un nou ciclu temporal. Cultul soarelui este specific mai tuturor societăţilor arhaice: oamenii priveau la soare şi înregistrau ciclurile naturii în funcţie de schimbările aduse de astrul zilei.​

​Acest Echinoctiu de primavara iti ofera ocazia sa stai pentru o vreme sub mantia de stele si sa contemplezi asupra locului pe care il ai in acest Univers.

Dupa ce iti gasesti linistea interioara si claritatea mintii, poti descoperi o noua perspectiva asupra conexiunii dintre Universul interior si cel exterior. Nu exista nici o granita intre aceste doua planuri odata ce lasam in spate mintea rationala.

Echinoctiul de primavara este cu adevarat un moment magic, pentru ca te face sa simti ca toate lucrurile isi pot gasi echilibrul pentru un moment, pe masura ce isi continua nesfarsita calatorie spre metamorfoza.


​​​INSCRIE-TE ACUM!

  • Pret 98 lei / Bilet


​​REZERVĂ-ȚI LOCUL

​​​​INSCRIE-TE ACUM!


Georgia Deaconu, trainer internațional și Maestru Feng Shui

© ​​Meditatia de Echinoctiu de Primavara