Forta apei , puterea de a materializa prosperitatea in viata noastra

APA-forta vitala care a sprijinit evolutia pe pamant inca de la inceputuriile vietii

APA simbolizeaza energia descendenta si care poate lua orice forma .Este simbolizata prin elemente ondulate, forme rotunjite dar care nu ajung totusi sa constituie un cerc.
APA este un element generos si cu o forta puternica care daca este corect utilizata conduce spre progres si schimbari sociale.
Elementul APA activeaza inteligenta si creativitatea in 2017 aducand putere si noroc.

In Feng Shui apa reprezinta un mijloc de a trai in bogatie , aduce prosperitatea si totodata are o influenta puternica asupra celorlalte energii ale casei.

Înscrie-te la evenimentul unic „Cum Sa Atragi Prosperitatea Si Sa iti Imbunatatesti Viata Folosind Forta Apei” 
Ea semnifica castiguri pentru familie, la fel ca bunurile care sunt acumulate in timp. O curgere regulata a apei simbolizeaza castiguri care intra in casa dumneavoastra. Prezenta apei nu aduce doar chi-ul bogatiei ci si sanatate pentru cei mai in varsta, armonie in familie si succes pentru cei tineri din familie. Din punct de vedere stiintific, miscarea apei poate creste ionii negativi si sa reduca pe cei pozitivi din aer. Excesul de ioni pozitivi din aer poate creea boli sau depresii.

Apa reprezinta succesul financiar, motiv pentru care, in general, este utilizata in birouri. Acest element este cel mai important, daca va doriti o armonie perfecta in mediul in care traiti. Pentru a profita de beneficiile acestuia, se va amplasa doar langa un element care il amplifica, precum metalul, si nu langa Pamant, care il distruge. Culorile specifice acestui element sunt negrul si albastrul. Puteti folosi acest element in locuinta sub forma de acvarii, fantani, boluri cu apa (care trebuie sa fie mereu proaspata), sub forma de fotografii sau tablouri cu imagini acvatice.

Fantana in FENG SHUI cand e plasata corect, fie inauntru sau in afara casei, apa are abilitatea de a activa chi-ul care aduce prosperitate.

Înscrie-te la evenimentul unic „Cum Sa Atragi Prosperitatea Si Sa iti Imbunatatesti Viata Folosind Forta Apei” 

water-and-conflict-featured

Trucuri pentru fantana feng shui de apartament:

-fantana nu se strica in timp, dar se poate defecta pompa sa; pentru a intretine pompa, curat-o periodic de tartru si mal
-nu turna in fantana feng shui uleiuri de aromaterapie, pentru ca vei strica pompa
-pentru a atrage mai multa binecuvantare in casa ta, poti turna din cand in cand in apa din fantana picaturi de apa sfintita de la biserica
. Sunt multe modalitati de a aseza apa pentru a atrage bogatie.

1. Apa in partea de Nord favorizeaza cresterea in cariera. Cand in coltul acesta este asezata o fantana, este activat norocul la avere si aduce mobilitate pentru cei care lucreaza in casa. Apa va atrage si o mare oportunitate pentru un loc de munca mai bun.

2. Apa in coltul de Est atrage de asemenea norocul de bogatie. Estul reprezinta elementul lemn, care este produs de apa. Acest sector este benefic pentru cel mai mare copil al familiei si asigura continuitatea norocului peste generatii. Estul este de asemenea sectorul care atrage sanatatea puternica. Cand apa este plasata aici, veti observa o energie care va va imbunatati sanatatea si va inunda casa cu o stare de bine si optimism.

3. Apa in partea de Sud-Est este tot timpul benefica. Plasand o fantana micuta in partea de Sud-Est, care apartine elementului lemn, veti vedea o crestere a bogatiei si veti atrage numeroase beneficii, mai ales pentru cei cu afaceri. Sud-Est-ul guverneaza norocul de avere, conform teoriei feng shui a celor 8 aspiratii

4. In perioada curenta (intre anii 2004 si 2024), plasarea elementelor de apa in partea de sud-vest sau de-a lungul peretelui de sud-vest, va aduce castiguri locuitorilor.

5. Plasand o fantana feng shui in locatia stelei 8 a apei veti activa o adevarata prosperitate si un noroc enorm de bogatie pentru familie. Langa fantana mai puteti aseza un dragon din piatra sau lemn. Prezenta dragonului creeaza un simbolism norocos, deaoarece reprezinta un dragon insetat care bea apa. Asigurati-va ca nu se afla si steaua 8 a muntelui in aceasta locatie, pentru ca aceasta va aduce pierdere de bani sau pierderea relatiilor importante.

6. Fantana feng shui mai poate fi folosita ca un remediu in locatiile afectate de steaua violenta 7, care aduce spargeri si violenta.
Pastrati apa curata tot timpul daca nu doriti fiori de boala in jurul vostru. Intotdeauna asigurati-va ca fantana sau detaliul de apa este asezat in partea stanga a usii principale (cum priviti din interior spre exterior). Apa plasata in partea dreapta a usii principale poate provoca relatii extraconjugale. Nu energizati dormitorul cu apa, pentru ca aceasta va aduce boala, pierderi, spargeri sau nenorociri.

In esenta APA este material vietii .

Cand izvoraste din pamant , dintr-un izvor montan curat si limpede , este efectiv vie , este insasi material vietii , este hranitor si invingator.

Feng Shuiul ne dezvaluie faptul ca apa a fost dintotdeauna respectata,deoarece exercita o influenta semnificativa asupra norocului la bani.

Înscrie-te la evenimentul unic „Cum Sa Atragi Prosperitatea Si Sa iti Imbunatatesti Viata Folosind Forta Apei” 

waterdorp

 

%d blogeri au apreciat: