FENG SHUI pentru camera copiilor

Copiii sunt tot timpul în creștere și mai ales, sunt foarte energici. Astfel, este mai bine să folosiți mai mult caracteristicile Yang decât caracteristicile Yin în dormitoarele copiilor. Acest lucru înseamnă mai multă lumina și mai mult zgomot. Evitați să agățați imagini violente sau figurine cu animale sălbatice.
Așezarea incorectă a patului și a biroului va cauza probleme de sănătate copilului și performanței sale școlare.

Pentru copii, felul în care stau și dorm sunt doi factori vitali în obținerea feng shui ului corect.

1. Așezați patul copiilor în așa fel încât să se confrunte cu direcția lor Fu Wei. Nu este necesar încă să atingeți direcția aspectului financiar, din moment ce ei încă nu au intrat pe piața muncii. În schimb, activați feng shui-ul pentru o sănătate bună și noroc la învățătură.
2. Focusati-vă pe biroul de studiu. Asigurați-vă că acestea sunt așezate în direcția Fu Wei atunci când copiii studiază sau își fac temele.

Lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când așezați o cameră de studiu

1. Nu așezați biroul astfel încât să aibă în spatele scaunului o fereastră sau o ușă.
2. Să nu țineți un copac prea aproape de dormitorul copilului dumneavoastră.
3. Să nu aveți pe birou un aparat de aer condiționat sau un fascicul prea puternic de lumină.
4. Evitați marginile ascuțite ale dulapurilor, stâlpii sau colțurile proeminente.
5. Să nu aveți rafturi deschise în dormitor.
6. Să nu așezați biroul de studiu între ușă și fereastră.
7. Asigurați-vă că partea de nord-est a casei nu este afectată de o toaletă, magazie sau bucătărie. Dacă totuși vă aflați în această situație, așezați o tijă metalică sau un clopoțel care să epuizeze energia negativă a pământului din acea parte a casei.

Stimulatori Feng Shui pentru noroc în timpul studiului

1. Plasați un glob de cristal în partea nord – estică a camerei. Aprindeți globul de cristal de 3 ori pe zi.
2. Așezați un talisman pagodă de nivelul 7 în partea de nord – estică a biroului de studiu pentru a aduce noroc în timpul examenelor.
3. Oferiți-i copilului dumneavoastră un “punct personal de cristal”. Cristalul trebuie să stea pe biroul de studiu atunci când el/ea studiază și sub pernă atunci când copilul doarme. Așezați-l pe biroul de studiu, în timp ce copilul studiază. Copilul dumneavoastră ar trebui să poarte cu el “punctul de cristal” în timpul examenelor.
4. Așezați 5 lămpi colorate în culori diferite cu sclipici în partea de nord – est a dormitorului pentru a activa punctul de cristal în timpul examenelor.

%d blogeri au apreciat: