Ce Este Feng Shui Si Cum Te Poate Ajuta ?

Ce Este Cu Adevarat Feng Shui ?

Feng Shui este practicat in China cel putin incepand cu Dinastia Tang.

Cel mai vechi maestru in acest domeniu este in considerat a fi Yang Yun Sang, care este universal recunoscut ca fondator al Feng Shui.

Maestrul Yang a lasat mostenire o serie clasica de indrumari, care au fost conservate si studiate in mod continuu pana in ziua de azi.

El a fost consilierul principal al curtii imparatului Max Tsang (A.D. 888) si cartile sale despre Feng Shui cuprind texte semnificative, pe care generatiile urmatoare de practicanti Feng Shui si-au bazat arta.

Maestrul Yang a pus accent pe forma muntilor, directia cursurilor de apa si, mai presus de toate, pe localizarea si intelegerea influentei dragonului, cele mai venerate creaturi celeste ale lui Cha.

Doctrinele sale au fost detaliate in trei lucrari clasice faimoase care descriu practica Feng Shui in termeni metaforici si plini de culoare ce privesc Dragonul.

Prima dintre acestea "Han Lung Ching" contine "arta energicului Dragon".

A doua "Ching Nang Ao Chih", cuprinde metodele de determinare a "vizuinei" Dragonului.

In timp ce a treia numita"I Lung Ching" este tradusa sub titlul "Canoanele Dragonului".

Aceasta a treia carte ofera metode si tehnici cu privire la modul de gasire a Dragonului in zonele in care acesta nu sta neaparat intr-un loc vizibil.

Cum Poti Profita De Pe Urma Principiilor Feng Shui ?

Don't miss these opportunities to personallyconnect with Lillian Too! Her energeticteaching style is inspiring and empowering.She conducts all lectures herself with dailyrevisions given by Honey Lim and StanleyNg, her two trusted disciples. Like everyonewho has ever attended any of Lillian'scourses, you will be very glad you made thedecision invest in the MPC!

Descarca GRATUIT si aplica cele 8 trucuri Feng Shui care iti vor schimba viata incepand chiar de astazi:

  • 8 trucuri Feng Shui usor de implementat care te vor ajuta sa optimizezi energia casei tale si a spatiului de lucru astfel incat sa atragi oportunitatile in cariera si in viata personala
  • Secretele armonizarii locuintei tale cu ajutorul stiintei stravechi Feng Shui care te va ajuta sa iti gasesti perechea in dragoste sau sa iti imbunatatesti relatiile si viata de familie
  • Trucuri demonstrate care te vor ajuta sa iti pastrezi sanatatea, sa sa eviti perioadele periculoase care iti pot influenta sanatatea ta si a celor din jurul tau