INVATA CUM SA ATRAGI SUCCESUL SI OPORTUNITATILE IN CARIERA TA

Fara sa iti petreci toata viata la birou...

Este chiar impresionant cum oamenii incep in sfarsit sa realizeze puterea stiintei Feng Shui...

... si sa o foloseasca pentru a-si imbunatati viata si a-si dezvolta afacerea.

In ultimele 10 luni de zile, am muncit la perfectionarea unui training special pentru antreprenori si persoane care vor sa avanseze in cariera, pe care l-am numit:

“Cum sa ai succes in cariera fara sa-ti petreci toata viata la birou?”

Este pe bune - foarte multe persoane aflate la inceput de drum m-au intrebat despre metode Feng Shui dovedite pentru:​

  • Dezvoltarea afacerii
  • Avansarea in cariera
  • Atragerea prosperitatii financiare...

​... toate acestea astfel incat sa munceasca mai putin si sa castige libertatea financiara.

Acest training iti va schimba viata, afacerea si cariera...

"NOROCUL ESTE UN LUCRU CONCRET, PE CARE IL POTI INFLUENTA SI ATRAGE IN CARIERA TA..."

Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Acest Curs A Fost Conceput Initial Pentru Oamenii De Afaceri Consacrati Care Si-au Atins Deja Potentialul...

... dar doresc sa atraga si mai multe oportunitati in business-ul lor.

Am descis totusi sa deschid cufarul cunostintelor Feng Shui pentru toti antreprenorii care-si doresc success, indiferent de stadiul in care se afla (in special pentru cei aflati la inceput de drum)

Aceleasi principii care l-au ajutat pe Donal Trump, Bill Gates si Madona sa atinga culmile succesului, sunt acum la indemana TA.

" I don’t have to believe in Feng Shui, I do it because it makes me money."

​In acest training, pentru prima oara, am inclus “Ritualul Cosmic de captare a prosperitatii”, care ajuta antreprenorii aflati la inceput de drum sa atraga oportuniatile si profitul in propria afacere.

​Vei invata pas cu pas cum sa iti optimizezi spatiul de lucru astfel incat sa muncesti mai putin si sa eficientizezi la maxim timpul petrecut la birou.

Daca toti antreprenorii aflati la inceput de drum ar aplica aceste tehnici atunci succesul ar fi aproape garantat.

Daca te gandesti sa incepi un nou business, sa schimbi locul de munca sau ai deja o afacere si esti la inceput de drum, atunci nu ar trebui sa treaca nicio zi fara sa aplici aceste tehnici extreme de puternice.

Si inca un lucru foarte important… poti aplica aceste tehnici fara sa iti schimbi biroul sau sa te muti intr-un alt spatiu.

Dar iti garantez ca aceste principii, simplu de implementat, vor face DIFERENTA pentru bunastrarea ta.

Apasa Pe Butonul De Mai Jos Si Rezerva-ti Locul (doar 10 disponibile)

Vrei Sa Castigi Mai Multi Clienti Si Sa Atragi Mai Multe Oportunitati?

Daca te gandesti serios la succesul business-ului tau si esti constienta de puterea energiilor spirituale, atunci inseamna ca trebuie sa participi la acest training.

Uite ce vei invata in cadrul ​"Cum sa ai success in cariera fara sa-ti petreci toata viata la birou?":

  • Cum sa combati piedicile care iti blocheaza zilnic energiile pozitive, astfel incat sa atragi mai multe oportunitati in cariera ta si sa ai mai mult timp liber pentru familie si prieteni
  • Cum sa iti amenajezi biroul sau spatiul de munca astfel incat sa sporesti creativitatea si sa inchei orice negociere in avantajul tau (chiar si pe acelea pe care le considerai pierdute)
  • Cum sa atragi mai multi clienti pentru afacerea ta astfel incat sa iti cresti profitul si sa te eliberezi de grijile care te apasau in fiecare zi (facturi, taxe, etc)
  • Cum sa stapanesti energia pozitiva, astfel incat sa emani incredere la birou (lucruri care atrag mai multe oportunitati de dezvoltare in orice business)
  • Cum sa folosesti remediile Feng Shui si unde sa le pozitionezi pentru a te asigura ca iei doar decizii favorabile in afacerea sau cariera ta si atragi doar oportunitatile

Daca te gandesti sa incepi un nou business, sa schimbi locul de munca sau ai deja o afacere si esti la inceput de drum, atunci nu ar trebui sa treaca nicio zi fara sa aplici aceste tehnici extreme de puternice.

Strada Aurel Vlaicu, Nr. 39, Ap.14, Interfon 14, Sector 2, Bucuresti

Apasa butonul de mai jos si rezerva-ti locul chiar ACUM!​ (doar 10 locuri disponibile)

Niciuna Dintre Aceste Povesti De Succes Nu Ar Fi Fost Posibile Fara Feng Shui...

Mirela Dafin

Trucuri simple precum mutarea biroului, amplasarea unor remedii in anumite zone si utilizarea unor culori pentru potentarea energiilor ne-au adus, in scurt timp, clienti pe care am incercat si in trecut sa ii castigam insa, fara succes. Acum atmosfera din birou parca este mult mai destinsa si lucrurile par sa mearga de la sine.

Ionut Dumitrescu

Am aplicat acelea principii pe care Georgia le impartaseste doar cu cercul ei privat de clienti si am observat imediat o schimbare. In doar 3 saptamani am inceput sa vad rezultatele, iar de atunci chiar am inceput sa aplic principiile Feng Shui si in celelalte aspecte ale vietii mele... Este incredibil!

Monica Filimon

Dupa cateva luni am inceput sa am noi proiecte de dezvoltare profesionala pe care le vedeam realizabile abia in cativa ani. Georgia mi-a spus cand ne-am intalnit prima data “Intuita ta nu te inseala. Sa o asculti”… si a fost adevarat. Am apelat la ea dintr-un impuls pe care subconstientul meu l-a transmis si acest lucru a fost extraordinar pentru cariera mea.

Anca Saftu

Tot timpul am crezut ca domeniul spiritual nu se impaca bine cu business-ul insa m-am inselat amarnic. Acum imi pare rau ca nu am apelat la Georgia mai devreme. As fi putut evita atat de multe incercari si decizii eronate pe care le facusem in trecut.

Cum Te Poti Inscrie La Urmatorul Workshop ?

Pentru ca invatarea technicilor Feng Shui pentru atragerea oportunitatilor in cariera si afaceri, necesita o abordare amanuntita,  voi putea ajuta doar 10 antreprenori aflati la inceput de drum sau dornici sa avansaze in cariera.

Apasa pe butonul de mai jos, completeaza formularul pentru inscriere apoi spune-ne unde vrei sa iti livram biletul de paritcipare impreuna cu materialele BONUS.

Inscrierile se incheie pe 10 aprilie 2016

10
Zile
11
Ore
23
Minute
36
Secunde

ATENTIE: Data trecuta cand am oferit acest workshop, locurile s-au ocupat in mai putin de 5 zile, asa ca nu pierde ocazia.

Taxa de participare pentru cursul “Cum sa ai succes in cariera fara sa-ti petreci toata viata la birou?”

​680 RON

Pret Normal

​480 RON

Oferta Speciala (doar pe aceasta pagina)


"VREAU CA TU SA FII URMATOAREA POVESTE DE SUCCES"

Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Ai Intrebari? Noi Avem Raspunsuri...

Unde se desfasoara cursul?

Cum ma pot inscrie? Care este procedura?

Exista o garantie?

UNDE SE DESFASOARA CURSUL DE FENG SHUI?

Strada Aurel Vlaicu, Nr. 39, Ap.14, Interfon 14, Sector 2, Bucuresti

ESTI PREGATITA PENTRU O TRANSFORMARE COMPLETA A VIETII TALE

Atunci nu mai pierde timpul. Apasa pe butonul de mai jos, completeaza formularul de aplicatie si convinge-ne ca ai cu adevarat nevoie de unul dintre cele 20 de locuri disponibile la cursul BAZELE FENG SHUI PRACTICI INTENSIVE

10
Zile
11
Ore
23
Minute
35
Secunde

Te îmbratisez cu DRAG si iti urez o zi cu soare si multa IUBIRE!

Maestru Feng Shui