Antahkarana – Un Puternic Simbol De Vindecare Usor De Utilizat

Multi spun ca acest simbol este originar din Tibet...

Puternicele sale efecte pe care le are atunci cand este utilizat i-au oferit propria validitate si recunoastere.

In scopul vindecarii, tibetanii au facut camere la lumina lumanarilor, in care au plasat un bol oval mare, umplut cu mai multi inci de apa, ceea ce reprezinta apele vietii.

In centrul apei, este amplasat simbolul Antahkarana, realizat, de obicei, din argint.

Un perete este din cupru lustruit, lustruirea creand o oglinda de vindecare, un alt perete este impodobit cu picturi reprezentand alte simboluri de vindecare.

“Vindecatorul” mediteaza pe simbol folosind concentratia lui sau a ei pentru a uni energiile simbolului cu cel al persoanei ce necesita vindecare.

Simbolul Antahkarana creează o energie care are un efect direct asupra aurei umane, ajungand direct in puncte chakra in diferite moduri.

Acest lucru depinde atat de marimea simbolului cat si de modelul creat prin simbol. Imaginile, ce infatiseaza simboluri puternice, nu sunt nimic nou in aceste situatii.

Este o practica veche care se regaseste in multe culturi.

Meditatia Yantra, de exemplu, foloseste imagini vizuale pentru a ajunge la constiinta. Antahkarana este un simbol de vindecare și meditație foarte vechi, care a fost folosit în China și Tibet timp de mii de ani.

Simbolul este atat de puternic incat poate lucra independent de energia din exterior.

Cum functioneaza?

Interactioneaza direct cu aura si chakrele voastre; știe cum să varieze efectul de vindecare în funcție de ceea ce aveți nevoie în momentul utilizării.

Ca instrument de vindecare, ajută la eliberarea de energie într- o orbită microcosmică taoista, în procesul de creare a unei flux de energie până in canalul principal al corpului și în josul canalului funcțional.

Acest flux de energie are un efect de legare la pământ și curățire pe corp; activeaza chakrele, se vindecă organele asociate cu fiecare dintre chakre .

Energiile spirituale urca de-a lungul coloanei vertebrale, peste chakra coroanei, in jos prin partea din fata a corpului la chakra radacina si in spate din nou, in continua miscare in jurul lor.

Acest flux de energie echilibrează chakrele și previne acumularea excesivă de energie în oricare dintre chakre.

Efectul este adesea revigorant , adaugand un impuls vizibil pentru vitalitatea cuiva.

Acesta este efectul simbolului asupra chakrelor umane, care aduc vindecare și un puseu de crestere de vitalitate.

Cum ma uit la chakre...?

Pentru cei care nu stiu, imaginati-va ca chakrele sunt bateriile esentiale in corpul vostru, fiecare baterie fiind responsabila pentru incarcarea unui intreg departament. (Imagineaza-ti un supermarket cu sapte culoare de produse cu functii diferite: curatenie, alimente pentru animale, obiecte de bucatarie etc.).

Lucrul extraordinar la aceste baterii este ca ele dureaza o viata si sunt reincarcabile.

Asa ca chakrele sunt centre uimitoare de energii vindecatoare.

Foarte multe terapii spirituale si cure folosesc sistemul chakra pentru a intineri corpul uman.

Variatii ale simbolului

Un simbol Antahkarana multi- dimensional, care la început arată ca un hexagon bi-dimensional cu trei 7 este în interiorul unui cerc.

Acestea semnifică cele șapte culori ale curcubeului și cele șapte chakre .

Ca un cub 3 - dimensional, eficacitatea sa este îmbunătățită considerabil ca această evoluție de la 2 la 3 dimensiuni este ceea ce ajută conștiința de a avea acces la sinele superior .

Cum sa beneficiem de simbolul Antahkarana?

Ca remediu folosit impotriva bolilor, simbolul este cel mai eficient.

Antahkarana lucrează direct asupra vortexurilor energetice subtile ale corpului uman.

Plasarea simbolului în orice cameră sau spațiu este de obicei suficient pentru a genera un mediu fără boală liber.

Simbolul nu poate provoca daune cum funcționează direct prin sinele superior.

Obiectele plasate între două dintre simbolurile Antahkarana vor fi curățate de energie negativă.

Plasarea versiunilor masculine și feminine ale simbolului pe un perete va genera puterea de a neutraliza orice fel de energie negativa.

Simbolul Antahkarana va neutraliza, energia negativa, care poate fi colectata în elemente, cum ar fi bijuterii sau cristale, pur și simplu prin plasarea obiectului între două simboluri.

Simboluri plasate sub saltele si mese de masaj sau scaune au un efect foarte pozitiv asupra somnului.

Doar culcat pe simboluri timp de trei minute si se vor inversa polii magnetici ai corpului , instantaneu reechilibrand punctele chakra.

Aceasta este ceea ce face ca oamenii atenti si concentrati , spre deosebire de sentimentul de apatie , oboseala și somnolenta .

Apa poate fi purificată în nouă minute prin plasarea pe simbolul Antahkarana.

Orice fel de contaminare radioactivă sau de alt fel este îndepărtat.

Și, după cum corpul uman este compus în principal din apă, simbolurile funcționează în același mod pe corp.

În cazul în care energia trebuie să fie concentrată pe un loc mic, utilizați unul dintre colțurile simbolului și apăsați-l pe zona timp de trei minute.

Ideal pentru meditatie

Antahkarana este un instrument valoros pentru meditație, datorită calităților sale 3 D. Folosirea regulata a simbolului generează o mai mare claritate interioară.

Aceasta ajută mintea sa mearga mai adânc în subconștient, și, prin urmare, cu mult imbunatatirea rezultatelor din meditatii, afirmatii si vizualizări.

Meditația se face uitandu-te direct, dar ușor pe simbolul, permițând gândirii conștiente sa derive și să prindă contur.

După cum te relaxezi, ai putea experimenta schimbări subtile la nivel dimensional si poti experimenta mai multe tipuri de viziuni în interiorul sau în jurul simbolului.

Acest lucru are un efect puternic asupra minții, sporind claritatea ei, dar, deasemenea, determinând si o relaxare profunda.

Dacă ați pus deoparte zece minute pe zi pentru a medita la Antahkarana, se crede că imunitatea merge în sus și nu se va îmbolnăvi, constituția ta devine mult mai puternică.

Psihicul se va dezvolta în curând intr-un comportament calm, sugestiv pentru un sentiment de pace și securitate. În cazul în care simțiți o senzație care zboară care te deranjeaza, trebuie doar să deschizi instantaneu ochii și să vină înapoi pe pământ.

Cu toate acestea, meditatia Antahkarana nu ar trebui să fie văzută ca o modalitate de relaxare; în schimb, ar trebui să fie utilizata pentru a imbunatati sanatatea si puterea corpului.

Vrei sa afli cat mai multe despre cum sa iti armonizezi si sa iti echilibrezi mediul tau inconjurator?

Inscrie-te acum la workshop-ul "18 Pasi Pentru A-ti Eficientiza Spatiul Vital"

Alte articole pe acelasi subiect
No related posts for this content
%d blogeri au apreciat: