5 Sfaturi Feng Shui Pentru A-ti Activa Norocul In Cariera

Dragonul si fantana

Sunt cateva simboluri care depasesc popularitatea “dragonului chinezesc” in randul celor ce folosesc arta Feng Shui. Despre dragon se spune ca este benefic pentru a atrage chi-ul cosmic pretios, care aduce averi bune in casele si la locurile noastre de munca.

Alaturarea simbolului “dragon” cu apa in miscare este chiar mai benefica. Pozitioneaza o fantana in Nord pentru succesul nelimitat in cariera, sau in Sud-Est pentru noroc in bogatie.

Glob de cristal pentru succes

Globul de cristal este unul dintre cele mai puternice moduri de energizare a succesului in domenii precum educatia, literatura, editare, media si comunicare. Daca lucrezi intr-un astfel de domeniu, amplasarea unui glob de cristal pe biroul tau de lucru iti va aduce nu doar succes, ci si sanatate si recunoastere in egala masura.

Cariera si pestii

Pune un acvariu in zona de Nord in living pentru a activa norocul in cariera. Cei mai buni pesti sunt pestii arowana ( noua: opt rosii si unul negru). Pozitionarea unor figurine cu pesti functioneaza la fel de bine ca si cei reali fara a avea costul si grija pe care o presupune intretinerea unui acvariu.

Daca vei pune pesti arowana , pentru a avea cel mai bun efect, este recomandat sa ii pui in numar de noua. Daca te decizi sa pastrezi pesti reali, nu ii hrani cu momeala vie; acest lucru atrage karma negativa.

Copacul de ametist pentru relatii bune

Nu exista nicio distractie in a merge la locul de munca daca nu te intelegi cu colegii de serviciu. Pentru a asigura armonia intre tine si colegi, superiori, subordonati si parteneri de afaceri, pune pe biroul tau un copacel ametist.

Ametistul mai este cunoscut si ca piatra de multumire si armonie, care previne mania si disconfortul intre tine si cei din jurul tau.

Stimularea veniturilor

Pentru aceia dintre noi care sunt implicati in locuri de munca unde exista oportunitatea de a castiga comision sau venit procentual din activitate, le este recomandat sa puna o broasca cu trei picioare pentru noroc langa birou sau pe diagonala opusa intrarii de la casa.

Leaga trei monede cu un snur rosu/auriu si pune-le in geanta ta sau in portofel. Daca lucrati in vanzari prin telefon e recomandat sa lipiti de telefon trei monede I-ching legate cu un snur rosu.

Descarca GRATUIT si aplica cele 8 trucuri Feng Shui care iti vor schimba viata incepand chiar de astazi:

  • 8 trucuri Feng Shui usor de implementat care te vor ajuta sa optimizezi energia casei tale si a spatiului de lucru astfel incat sa atragi oportunitatile in cariera si in viata personala
  • Secretele armonizarii locuintei tale cu ajutorul stiintei stravechi Feng Shui care te va ajuta sa iti gasesti perechea in dragoste sau sa iti imbunatatesti relatiile si viata de familie
  • Trucuri demonstrate care te vor ajuta sa iti pastrezi sanatatea, sa sa eviti perioadele periculoase care iti pot influenta sanatatea ta si a celor din jurul tau
%d blogeri au apreciat: